הוראות הפעלה למפל שוקולד

הוראות הפעלה למפל שוקולד

מפל שוקולד – מפל שוקולד סטנדרטי

מדריך הפעלה למפל שוקולד

1. השוקולד המתאים ביותר לשימוש במפלי שוקולד הוא השוקולד הבלגי. השיטה הטובה ביותר להמסתו היא להוסיף על כל 1 ק"ג חצי כוס חד פעמית של שמן [כמות של 100 מ"ל , רק לא שמן זית] לחממו במשך דקה ולערבב, לאחר מכן להכניס לעוד דקה ולערבב עד שהוא יימס לגמרי. * אנא הקפידו לא לקצר את הדרך ולחמם את השוקולד כ- 2 דקות רצוף מכיוון שאתם עלולים לשרוף אותו!

2. הרכיבו את המפל – כאשר הוא איננו מחובר לחשמל – ע"י הכנסת חורי המגדל לפינים המתאימים במפל, ואת הספירלה למקומה ע"ג שן הברזל במרכז המכשיר.

3. יש לשפוך את השוקולד המומס לבסיס המפל, אך ורק עד קצה קערת הבסיס כדי שלא יישפך.

4. כעת ניתן להדליק את המכשיר ע"י סיבוב כפתור ה-HEAT שאחראי על חימום השוקולד [ לשים לב שהנורה האדומה נדלקה] . כמו כן יש לסובב את כפתור ה-MOTOR שאחראי על זרימת השוקולד מהבסיס עד קצה המגדל ולחכות שהשוקולד יישפך כלפי מטה .

5. בשלב זה מומלץ ליישר את המפל [רגליו ניתנות לכיוונון] כדי שהשוקולד יישפך בצורה שווה בכל צדדיו .

6. בתום השימוש יש לנקות את המפל עם מים , מעט סבון כלים וסקוץ רק תוך הקפדה לא להרטיב את הכפתורים והמעגלים הפנימיים.

מה לטבול בשוקולד??

1. פירות מכל הסוגים והמינים – מומלץ לחתוך לריבועים קטנים ולשפד על שיפודים באורך 15 או 20 ס"מ.

2. ממתקים- מרשמלו, סוכריות גומי ואפילו במבה הולכים נהדר.

3. עוגות ועוגיות קשות יהיו גם כן נהדרת!!

שתפו אותי